MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, 29 Martta yapılacak yerel seçimlerde, ''Türkiye'yi kimin yöneteceğinin oylanacağını'' savundu.

Şandır, yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçimler ile gelecekteki iktidarın işaret edileceğini, her oyun değerli olduğunu ve her vatandaşın geleceğine karar vereceğini belirtti.

Şandır, ''Türkiye'nin bugün küresel güçlerin taşeronu, Orta Doğu projesinin, dinler arası diyaloğun ve medeniyetler ittifakının eş başkanı siyasi iktidar'' tarafından yönetildiğini iddia ederek, açıklamasında şunları kaydetti:

''Ülkemizi bölüp parçalamaya çalışan, toplumu ayrıştıran politikaların sahibi bir iktidar tarafından yönetiliyoruz. Bu iktidarı milletin üzerinden uzaklaştırabilmek için bu seçim bir fırsattır. Bu seçimde halkımızın vereceği oylar, Türkiye'nin ve Türk milletinin geleceğini belirleyecek. 29 Mart yerel seçimlerinde Türkiye'yi kimin yöneteceği oylanacak.''

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Tat da vatandaşın iktidar ve ana muhalefet partisine gereken dersi seçimlerinde vereceğini savundu. Tat, açıklamada, ''Mersinliler 22 Temmuzda MHP'yi il genelinde açık ara birinci parti yaptı. Şu anda MHP aynı konumunu korumaktadır'' ifadelerine yer verdi.

MHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Hasan Ahi ise Büyükşehir Belediyesi'ne yürüyüş yolunun Yenişehir'den başlayacağını ifade etti.

AA
Editör: TE Bilisim