MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayları seçim çalışmalarındaki tempoyu ardırdı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 1. sıra milletvekili adayı Mesut Dedeoğlu, 12 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimlere sayılı günler kala, ziyaret temposunu iyice artırdı. Şehir merkezinin yanı sıra belde, ilçe ve köy ziyaretlerini de sürdürün Dedeoğlu; “12 Haziran’da tek çatı altında MHP’de buluşalım” dedi.

AKP iktidarına 2002 yılından bu yana büyük destek veren Kahramanmaraş halkının bunun karşılığını ne yazık ki alamadığını vurgulayan Dedeoğlu; “Bırakın ekstra hizmet ve yatırımları, rutin işlerde bile Kahramanmaraş hep alt sıralarda yer almış. Bunlardan birisi de sağlıktır” tespitinde bulundu.

Bugün gelinen konum itibarı ile Kahramanmaraş’ı diğer illerle bağlayan karayollarındaki çalışmaların karınca hızı ile ilerlediğine dikkat çeken ve eğitim alanında da başarısızlıklar yaşandığını hatırlatan Mesut Dedeoğlu, sağlık alanındaki yatırım ve hizmetler için de şöyle konuştu:

“AKP iktidarının bölge hastanesi olarak lanse etmeye çalıştığı 400 yataklı Yenişehir Devlet Hastanesi ek binası hizmete girdiğinde garip guraba oraya nasıl gidecek? Şehir merkezine 15 kilometre uzaklıktaki bir hastaneye ulaşım fakir fukaraya büyük bir yük getirmeyecek mi? Gece yarısı hastalanan maddi ve imkânları kısıtlı olan bir vatandaş oraya nasıl gidecek? Yeni hastane devreye alındığında mevcut Yenişehir Devlet Hastanesi ile Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nin son yapılan acil binası hariç geriye kalan bölümünün yıkılacağı bu iktidarın Sağlık Bakanı tarafından geçen yaz açıklanmadı mı? Bu nasıl mantıktır ki; iki hastaneyi yıkıyorsun yerine ise bir hastaneyi devreye alıyorsun. Sen kalk 550 yatağı iptal et, 400 yatağı devreye al. Bunlar hesap ta bilmiyorlar.”

MHP’nin koalisyon ortağı olduğu önceki hükümet döneminde Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin 6 ay gibi kısa zaman diliminde anahtar teslimi olarak yapıldığını da hatırlatan Dedeoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi halen bitirilebilmiş değil. Komşu ilimiz Gaziantep’te yeni dönem için ‘Şehir Hastane’ler planlanırken, Kahramanmaraş’ta ise sağlıksız bir dönem geçirilmiş. Bunların telafisi ve sağlık alanında da hak edilen hizmet ve yatırımların alınabilmesi için MHP iktidarı mutlaka şarttır. 12 Haziran Pazar günü sandık başına gidecek olan sevgili vatandaşlarımızın ellerini vicdanlarına koyarak oy kullanmaları çağrısında bulunuyoruz. İştir kişinin ayinesi lafa bakılmaz. ‘İstikrar sürsün Türkiye büyüsün’ masalları ile halkı kandırmaya çalışan AKP iktidarına en güzel cevabın sandıkta verileceğine olan inancım ise tamdır. MHP iktidarına sayılı günler kaldı. Bu vesile ile tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.”
(www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim