Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bu kez resmi ve özel sağlık tesislerinin temsilcileri bir araya geldi.


2 Ağustos Perşembe akşamı İl Sağlık Müdürü Dr. M İlker Çitil’in İl Sağlık Müdürlüğü adına düzenlediği iftar yemeğine, İl Özel Hastaneleri; Hayat Hastanesi, Megapark Hastanesi, Devakent Hastanesi, Vatan Hastanesi, Maremar, Uğur Göz Hastanesi temsilcileri, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Mehmet Bekerecioğlu ve Başhekim Yardımcıları, Hastane Müdürü ve idari personeli, KSÜ Rektörlüğü’nden Dr. Cemal Tuncer ve Tıp Fakültesi Dekanlığı Sağlık temsilcileri, Dt. Hekimleri Oda Başkanlığı ve Tabipler Odası Başkanlığı temsilcileri, Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi temsilcileri, Sağlık sendikaları sektör temsilcileri Mutlu Kaya ve Olcay Toros, İl Sağlık Müdürü Dr. M.İlker Çitil, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener, Müdür Yardımcıları ve ilgili Şube Müdürlerinin yanı sıra Diş Tabipleri temsilcileri ve Aile Hekimliği temsilcileri katılım sağladılar. AK Parti eski milletvekili ve bir ara ismi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği için geçen Uzm. Dr. Cafer Tatlıbal’ın da davetli olduğu iftar yemeği İl Sağlık Müdürlüğü Bahçesinde gerçekleştirildi. 


Sağlık Temsilcilerinin iftar yemeğinde buluşmalarına vesile olan Ramazan ayına da vurgu yapan Dr. M.İlker Çitil’in misafirlere “hoş geldiniz” faslıyla başlayan ve sohbet havasında gerçekleşen iftar yemeğinin ardından, misafirler sağlık adına güzel dileklerde bulunarak vedalaştılar.


Müdür Çitil; “Bu vesile ile Tüm Sağlık Camiasının Ramazan ayını tebrik ediyor, İl Sağlık Müdürlüğü olarak; sağlık, mutluluk ve başarılara vesile olmasını diliyoruz.” dedi. (Kaynak: Arif Avize / Sağlık Müdürlüğü Basın Bürosu)

Editör: TE Bilisim