TERRADOĞALYAŞAM HAKKINDA

Terra Doğal Yaşam ailesi olarak, geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan aromaterapi yöntemi ile üretmekte olduğumuz ürünlerimize artık ulaşmanız çok kolay. Siz değerli müşterilerimize doğal bakim, doğal yaşam ve doğal temizlik alanında en doğru ve salt bilgiyi, en iyi hizmeti sunmak ve bunu hayatınızın bir parçası, bir yaşam şekli haline dönüştürebilmeniz için çalışmalarımızı en titiz şekilde yürütmekteyiz. Ürünlerimizi incelemek, satın almak, içerikleri hakkında bilgi edinmek, aklınıza takılabilecek her türlü soru/öneri için www.terradogalyasam.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca “ücretsiz kargo" seçeneğinden faydalanabilir, sevdiklerinize özel günlerinde alabileceğiz “hediye setleri" kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

BirYaşamFelsefesiOlarakAromaterapi

Bazı bitkilerin köklerinden, yapraklarından veya çiçeklerinden özel birtakım damıtılma yöntemleri ile elde edilen yağlardan oluşan Terra Doğal yaşam ürünlerini aromaterapi tedavi yöntemiyle sizlere ulaşabilir kılıyoruz. Her türlü cilt tipine uygun şifa sağlayan bu yağları gönül rahatlığı ile kullanılabilir ve kendi cilt bakım rutininizi oluşturabilirsiniz.

Sizler için en doğal haliyle ürettiğimiz bitki sularımızı (Gül, lavanta), sabit yağlarımızı (avokado, hindistan cevizi, kayısı çekirdeği, kuşburnu, sarı kantaron, tatlı badem) cildinizin ihtiyaç duyduğu bölgeye ister lokal ister birden fazla yağı karıştırarak doğru tampon hareketler ile uygulayabilirsiniz. El yapımı özel buhurdanlarımız ile çeşitli tütsüleme ritüellerinizi yapıp meditasyon anılarınızı daha keyifli hale getirebilirsiniz. Ayrıca koklama tüplerimizi dileğiniz yere kolaylıkla yanınızda taşıyarak kendinize daha doğal ve ferah alanlar yaratabilirsiniz.

Her Alanda En Doğalı

Güzel bir cilt hepimizinhayalidir. Fakat sağlıklı bir cilde sahip olabilmek için ona aynı zamanda çok iyi bakmamız gerekir. Bunu da yalnızca içeriği tamamen doğal olan sentetik veya kimyasal hiçbir katkı maddesi barındırmayan ürünler sayesinde yapabiliriz.

Terra Doğal Yaşam ailesi olarak, bugün bu süreçte ürünlerimizi doğal bakım, doğal temizlik ve doğal yaşam olarak kategorize edip detaylı ürün çeşitliliği sunmaktayız. En saf içeriklerledestekleyerek, ürünlerimizidüzenli kullanmaya başladığınız ilk haftadan itibaren sonuçlarını gözle görülür şekilde fark edebilmeniz mümkündür.Bu kapsamda kaliteli ürünler üretmeyi ve en kolay alışverişin adresi olmayı ilke ediniyoruz. Cildiniz en büyük motivasyon kaynağınızdır. Onu sağlıklı bir beslenme düzeninin yani sıra,dışarıdan da doğal ürünler ile desteklemeniz gerekmektedir.

Tamamlayıcı OlarakAksesuar

Sitemizde yer alan aromatik çakra bileklik setimiz ile güzelliğinizi tamamlayabilir doğal taşların rahatlatıcı etkisini daim üzerinizde hissedebilirsiniz. Ayrıca yakın zamanda başlayacak atölye çalışmalarımız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bizleri instagram sayfamız aracılığıyla da takip edip orada yer alan çekilişlerimize katılım sağlayabilir, ürünlerimiz hakkındaki değerli görüşlerinizibizimle paylaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim