30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile Kahramanmaraş DSİ (Devlet Su İşleri) Spor tarafından düzenlenen ‘30 Ağustos Zafer Bayramı 2. Geleneksel Tenis Turnuvası’nde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bilir; “Amacımız ve hedefimiz; bu tür turnuvalar ile kort tenisi sporunun yaygınlaştırılmasına katkıda bulunabilmektir. Türk sporuna ve Türk gençliğine hizmet etmeyi kendisine en öncelikli görev saymış DSİ Spor Kulübü olarak bu özel ve güzel günün kutlanmasına katkıda bulunmak amacı ile ilkini geçen yıl yapmış olduğumuz 30 Ağustos Zafer Bayramı 2. Geleneksel Tenis Turnuvası’nı bu yıl da tamamlamış bulunmaktayız. DSİ 20. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri içerisindeki 3 adet Tenis kortunda 16 Ağustos tarihinde 80 sporcunun katılımı ile başlayan ve 249 maçlık zorlu bir maraton neticesinde toplam 5 kategorideki yarışmalarında dereceye girenler belli oldu. Turnuvamıza katılan tüm sporculara teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

“Bu güzel ve anlamlı turnuvanın gerçekleştirilmesinde emeği geçen, katkıda bulunan DSİ idarecilerine, sponsor firmalara, oyuncu-seyirci tüm katılımcılara ve yaşanılan bu güzellikleri Türk Spor Kamuoyu ile paylaşmamızı sağlayarak, kort tenisi sporunun yaygınlaştırılmasında büyük katkıda bulunacak basınımızın güzide mensuplarına DSİ Spor Kulübü yönetimi adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.”

Turnuvada son gün gerçekleştirilen final maçları ve ödül törenine; Vali Vekili Abdullah Şahin, DSİ 20. Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Tosun, Sayıştay Başdenetçisi Saceddin Atilla, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ve diğer davetliler katıldı.

İŞTE DERECEYE GİRENLER

40 sporcunun katıldığı erkekler kategorisinde 8 grupta yapılan maçlar sonunda ilk 4’e kalan Saim Gül, Kemal Canlı, Hüseyin Akkaya ve İbrahim Aydoğan arasından birinciliği İbrahim Aydoğan ve ikinciliği Saim Gül aldı. En centilmen sporcu olarak Kemal Canlı seçildi.

14 sporcunun katıldığı ve 3 grupta yapılan bayanlar kategorisinde ise; ilk 4’e giren; Zehra Şerbetçi, Zehra Öğüt, Nursel Alçay ve Gamze Kartal arasından birinciliği Zehra Şerbetçi, ikinciliği Zehra Öğüt ve üçüncülüğü de Gamze Kartal elde etti.

12-15 yaş erkekler kategorisinde 7 sporcunun katılımı ile 2 grup üzerinden oynanan maçlar sonunda; A. Furkan Canlı birinci, Furkan Kartal ikinci ve Musa Dokumacı ise üçüncü oldu.

12-15 yaş bayanlar kategorisinde 2 grup üzerinden oynanan maçlara 8 sporcu katıldı. Birinciliği Deniz Bilir, ikinciliği Dilara Çankaya ve üçüncülüğü de; Emire Hoylu elde etti.

7-11 yaş erkekler kategorisinde 12 sporcu 2 grupta mücadele etti. Bu grupta en centilmen sporcu M. Baki Akgün, en teknik sporcu Atalay Ömer seçilirken birinciliği Ali Beykont, ikinciliği Emre Canlı ve üçüncülüğü de Eray Erkal aldı.

Turnuvada hakem olarak; Kemal Canlı, Ali Şerbetçi ve Mehmet Şerbetçi görev aldı. (ajans 46 - www.kanal46.tv)




(YASAL VE MANEVİ UYARI: Bu sayfada yer alan haber ve fotoğrafların tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Aksine davranış, kanunen cezayı gerektirdiği gibi; aynı zamanda emek hırsızlığıdır ve hakkımızı helal etmiyoruz.)