Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Mehmet Balduk, Kahramanmaraşspor’un içeride ve deplasman da oynayacağı bütün maçlara prim vereceğini açıkladı.

Bu sezon ligde kalma mücadelesi veren Kahramanmaraşspor’a bugüne kadar yaklaşık 350 Bin TL kaynak sağlayan ve devre arası kampını da kendisi karşılayan Mehmet Balduk, Amatör ruhla mücadele veren ve kadrosunun neredeyse tamamını Kahramanmaraşlı genç futbolcuların oluşturduğu Kahramanmaraşspor’un ligde oynayacağı 15 maçına da prim vereceklerini açıkladı.

YALISPOR MAÇINA 20 BİN TL PRİM

İlk olarak Yalıspor maçına değinen Başkan Balduk, Kahramanmaraşspor’un Yalıspor deplasmandaki galibiyetine 20 Bin TL prim vereceklerini söyledi.

Başkan Balduk, Kahramanmaraşspor’un ligde kalacağına inandığını belirterek şunları söyledi: “Amatör ruhla mücadele veren ve şuan da büyük çoğunluğu Kahramanmaraşspor’un kendi altyapısının ürünü olan futbolculara bizlerde iş adamları olarak destek vereceğiz. Çoğunun yaşları 17-18 ama bu gençlere güveniyorum. Onlar kendi takımları için kendi gelecekleri ve kendi şehirleri için bütün güç ve yeteneklerini ortaya koyacaklardır. Biz iş adamları olarak bu şehrin geleceği olan gençlerimize her ortam da sahip çıkmaya onlara destek vermeye çaba gösteriyoruz.

Kahramanmaraşspor bu şehrin bir değeridir. Altyapısını tümüyle kendi öze çocuklarından derleyen ve A takımının neredeyse tamamı Kahramanmaraşlı gençlerin oluşturduğu bu takımı sonuna kadar desteklememiz gerekiyor. Bu hafta deplasmanda oynanacak olan Yalıspor maçı da dahil Kahramanmaraşspor’un sezon sonuna kadar oynayacağı bütün maçlara prim vereceğiz. Yeter ki Kahramanmaraşlı gençlerimiz kendilerine verilen bu fırsatı değerlendirsinler. Kendi şehirleri için sahaya çıkacaklar, kendi gelecekleri için sahaya çıkacaklar ve eminim başaracaklardır. Bizler iş adamları olarak bu haftadan sonra takımımızın hem iç saha da hem de dış saha da yapacağı bütün maçlarında prim vereceğiz. Gençlerimize güvenimiz sonsuz. Bu gençler bu takımı ligde tutacaklar ve seneye de hepsi yetişmiş aranan birer futbolcu olacaklar. Bu gençler Kahramanmaraşspor’un temel direği olacaklardır. Kahramanmaraşspor’umuza başarılar diliyorum." (www.kanal46.com)