Kahramanmaraşspor Antrenörü Ahmet Bayrakçı, Şanlıurfaspor deplasmanında elde edilen golsüz beraberlik ve altın değerinde bir puan aldıklarını belirterek, çok mutlu olduklarını söyledi.

Teknik Direktör Gigi Multescu’nun, Türk vatandaşlığına geçme işlemi tamamlanamadığı için iki yardımcısı ile birlikte görevi bırakmasından sonra, takımı Siverek’te oynanan Şanlıurfaspor maçına götüren kaleci antrenörü Ahmet Bayrakçı, kötü zeminde güçlü bir rakipten deplasmanda bir puan koparmanın büyük bir başarı olduğunu kaydetti.

Bayrakçı, ajans 46 muhabirinin edindiği bilgiye göre maçı şöyle değerlendirdi:

“Teknik kadronun bir bölümünün görevi bırakmasının ardından bu maça stresli çıktık. Zemin iyi olmadığı içinde istediğimiz oyunu sergileyemedik. Ancak gereken tedbirleri alarak, altın değerinde bir puan çıkardık. Şayet maçta yakaladığımız 3-4 net pozisyonda gol atabilseydik, 3 puanla dönebilirdik. Futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar. Kaliteli elemanlardan kurulu Şanlıurfaspor karşısında alınan bir puanı büyük bir kazanç sayıyoruz.”

Hafta sonu maç bulunmaması nedeniyle futbolculara Pazar gününe kadar izin verdiklerini de ifade eden Bayrakçı, “Önümüzde 9 günlük bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip, eksiklerimizi gidermek istiyoruz. Bu arada teknik direktör sorununun da çözüleceği ümidindeyiz” dedi. (ajans 46 - www.kanal46.tv)