Kahramanmaraş Belediyespor futbolcusu Mehmet Yılmaz Bölgesel Milli Takımına çağrıldı.
Kahramanmaraş Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda yetişen ve Belediyespor Yıldız Takımı’nın kaptanlığını yapan Mehmet Yılmaz 24 Ağustos’ta Malatya’da başlayacak olan Bölgesel Milli Takımına katılacak.

Bölgesel Milli Takıma davet edilen futbolcu Mehmet Yılmaz yaptığı açıklamada; “Beni bu seviyeye getiren yöneticilerimiz ve hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Milli takımda Kahramanmaraş Belediyespor’u en iyi şekilde temsil edeceğim. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Yaz spor okulunun 7 yıldır Kahramanmaraş'ta hizmet verdiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise, futbolcuları Mehmet Yılmaz’ın Bölgesel Milli Takımı Malatya kampına seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Başkan Poyraz, şunları söyledi: "Kahramanmaraş Belediyesi olarak spora önem vermekteyiz. Geleceğin teminatı çocukları yarınlara sağlıklı hazırlamayı görev olarak biliyoruz. Onun için her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Yaz Spor Okulunu futbol, karate, boks, güreş ve basketbol branşlarında yapmaktayız. Belediye olarak üstlendiğimiz bu misyonu devam ettirerek Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmaya devam edeceğiz.” (www.kanal46.com)