Kahramanmaraş Süper amatör kümede soğuk ve karlı havaya kaşı oynanılan DSİspor - Fidanspor karşılaşmasında DSİspor’un güçlü fiziği, hava toplarındaki hakimiyeti, pivot forvet özelliği ve mücadeleci futboluyla dikkati çeken Mustafa Doğrugörür, attığı gollerin yanı sıra rakip savunmalara uyguladığı presle de takımının gözde futbolcularından biri olmayı başardı.

DSİspor’un gol yollarındaki en önemli silahı olan Mustafa Doğrugörür birçok kulübün transfer listesinde yer alarak transfer döneminin en gözde ismi haline gelmeyi başardı.

Mustafa şunları söyledi: “Hafta sonu karlı havada oynadığımız Fidanspor karşılaşmasında rakibimizi küçümsemeden centilmence bir futbol oynadığımıza inanıyorum. Mutlaka her futbolcunun hedefleri var. Ben de hedeflerim doğrultusunda iyi yerlere gelmek istiyorum. Ama sonuçta her futbolcunun kendine özgüveni var. Takım olarak Biz bu potansiyeli sonuna kadar kullanıp taraftarlarımıza güzel futbol izletmeye devam edeceğiz.Biz takım olarak Taraftarın sevgisine, ilgisine layık olmak, beklentilerini karşılamak için bundan sonra kesinlikle daha fazla çalışıp, daha fazla fedakârlık edip daha üretken olmanın yollarını arayacağız. Taraftarımız bizlere güvensin. Bu takım lig sonunda umduğunu bulacaktır. Bu takımı sevenler geçmişi unutarak her maçta, bu takıma sonuna kadar sahip çıkmalıdır" ifadelerini kullandı.
Hayat felsefesinin büyük düşünmek olduğunu belirten Doğrugörür , "Şartlar ve konum ne olura olsun büyük düşünmek gerekir.”

Doğrugörür; takımdaki ağabey-kardeşlik ilişkisinin de çok iyi olduğunu bu sebepten dolayı takıma çabuk ısındığını da dile getirdi. DSİspor’a geldiği günden beri takımdaki tecrübeli futbolcularla bir arada olduğunu ve onları kendine örnek aldığını dile getirerek bu takımda görev yapmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.

Öte yandan; genç futbolcu Mustafa Doğrugörür’e‘Papen’ olarak hitap etmekte olduğunu dile getiren takım arkadaşları; “Mustafa genç ve dinamik bir futbolcu, kendisi biraz daha gayret gösterirse başaramayacağı bir şey yok” dediler. (Kaynak: :İlker Yiyen / Yerel Gazete)