TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da, İskenderun Demirçelikspor mağlubiyetinin üzüntüsü yaşanıyor.

Teknik Direktör Şenol Fidan, yaptığı açıklamada, bütün karşılaşmalara galip gelmek için çıktıklarını, ancak şanssızlığın bir türlü yakalarını bırakmadığını söyledi. İskenderun Demirçelikspor karşısında ferdi hatalardan dolayı mağlup ayrıldıklarını kaydeden Fidan, "Tabiri caizse kendi kendimizi yendik. Defansta yaptığımız hata bütün takımın direncini kırdı. Bu da rakibin işini kolaylaştırdı. Oysa oyunun başında mücadele eden, koşan, galip gelmeye çalışan bir takım vardı" dedi.

Bütün oyuncuları kullanmaya çalıştığını belirten Fidan, "En iyi 11'i sahaya çıkarmaya çalışıyoruz. Ayrıca, elimizdeki kadro da belli. 6 haftadır en iyisini yapmak için mücadele ediyoruz. Daha önce de söyledim, kadromuz ortada. Kapasitemizin çok üzerine çıkmamız gerekiyor. Üst üste aldığımız mağlubiyetlerin ardından yönetimle oturup konuşacağız. Önümüzdeki günler için radikal kararlar alacağız. Bazı oyunculara kulüp bulmalarını söyleyeceğiz" diye konuştu.

Fidan, istifa edip etmeyeceği şeklindeki soruya ise, "Geldiğimizde de söyledik, ben buraya 4 maçlık gelmedim. Bu kendi açımızdan da riskliydi. Yönetimin iyi niyeti ve projelerini düşünerek her şeye 'evet' dedik. Kahramanmaraş'a kısa süreli gelmedik. Eğer bizim gitmemiz takımı kurtaracaksa buna hazırız. Ocak ayında gerçekleştireceğimiz transferlerle takımın çıkışa geçeceğini düşünüyoruz. Takımın mutlaka takviyeye ihtiyacı var" cevabını verdi. (www.kanal46.tv)