Elbistan Spor kendi sahası olan Elbistan Stadı'nda Pazarcık Aksu Spor’a 3:0 yenildi. Maçtan sonra arbede yaşandı.Elbistan spor yönetimi olayı kınadı.


Pazar günü oynanan Elbistan spor ile Pazarcık Aksu spor arasında oynanan maç sonrası Elbistanspor taraftarlarından 3-4 kişilik bir grup ile Pazarcık spor taraftarı bir kaç kişi arasında çıkan sözlü sataşmadan sonra taraftarlar birbirlerine taşla saldırdılar.Olayda bir kaç kişi taşın isabet etmesinden dolayı çeşitli yerlerinden yaralandılar.


Elbistan spor Yönetimi ve futbolcuları olayı kınadı.


Elbistan spor Yönetimi adına açıklama yapan sorumlu müdür Oğuz Yıldırım, "Olay kendini bilmez birkaç kişi tarafından çıkartılmış bir hadisedir.Olay çıkartan kişilerin sadece isimlerini öğrendik ama kişileri tanımıyoruz.Keşke böyle birşey olmasaydı.Olayı çıkartanları kınıyoruz.Bu olay bizi ve misafirliğimizi yansıtmamaktadır.Olayların olmaması için Pazarcık Aksu spor yönetimiyle ve futbolcularıyla birlikte içeriye geçtik.Hatta takım kaptanımız Pazarcık Aksu sporun oyuncularıyla saha dışına çıkmadan sarıldı ve birlikte soyunma odasına geçti.Ama bütün bunlara Elbistan'dan bir kaç kişi ve  Pazarcık'tan bir kaç kişi olay çıkartmış.Meydana gelen bu olaydan dolayı üzgünüz"dedi.


Not:Konu Elbistan spor olunca gelecek sefere Elbistan spor'la ilgili bir haber yayınlayacağız.Elbistan spor'a ne kadar sahip çıkılıyor? Elbistan spor'da kimler oynuyor? Ağır siyasetçileri de bulunan Elbistan spor'un halinden haberleri var mı? Sayın Belediye Başkanı Durmuş Küçük'ün ilgisi ne kadar ve destek yerine  köstek mi oluyor?Ve daha neler neler...Bekleyin...


Haber-Yorum


 


 

Editör: TE Bilisim