1-4 Mart 2007 tarihlerinde, Milli Eğitim Bakanlığı Okul içi Beden Eğitimi Spor ve izcilik Dairesi Başkanlığı Spor Yarışmaları programı gereği Kahramanmaraş'ta yapılan yıldızlar basketbol grup il birinciliği müsabakaları sonuçlandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul içi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Bölümünün organize ettiği müsabakalarda erkeklerde Birinciliği Diyarbakır Özel Nil İlköğretim Okulu, ikinciliği Mersin Özel Sev İlköğretim Okulu, üçüncülüğü ise Şanlıurfa Cengiz Topel İlköğretim Okulu aldı.

Kızlarda ise; birinciliği Mersin Barboros İlköğretim okulu, ikinciliği Elazığ Balak Gazi İlköğretim Okulu, üçüncülüğü Şanlıurfa Birecik İlköğretim Okulu aldılar.

7 İl’den 14 kız ve erkek basket takımlarının katıldığı müsabakalar 4 Mart Pazar günü tamamlandı. İlk sırayı alan kız ve erkek takımları ise Türkiye finallerine gitmeye hak kazandılar.

Kız ve erkek kategorilerinde toplam 4 grupta oynanan müsabakalara katılan iller ise şunlardı: Mersin, Sivas, Diyarbakır, Elazığ, Şanlıurfa, Kırşehir ve Osmaniye. (ajans 46- www.kanal46.tv)

(YASAL UYARI: Bu sayfada yer alan haber ve fotoğrafların tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Aksine davranış aynı zamanda emek hırsızlığıdır ve hakkımızı helal etmiyoruz.)