Aslen merkez Dereköy'den olan ve Kahramanmaraş’a Avrupa ile Dünya şampiyonluğunun yanı sıra Olimpiyat ikinciliği yaşatan güreşçi Şeref Eroğlu, babası Hacı Eroğlu’nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.


Avrupa ve dünya şampiyonu, olimpiyat ikincisi güreşçi Kahramanmaraşlı Şeref Eroğlu, 72 yaşında vefat eden babası Hacı Eroğlu’nu dün toprağa verdi. Tedavi gördüğü Gaziantep'teki özel bir hastanede önceki gün akşam hayatını kaybeden Hacı Eroğlu, Kahramanmaraş merkeze bağlı Dereköy Köyü Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köyde bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.


Milli sporcumuz Eroğlu'nu bu acı gününde Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker, Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı, eski milletvekili Ökkeş Şendiller, Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu sporculardan güreşçi ve eski AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya ile halterci Halil Mutlu, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Anadolu Ajansı (AA) Spor Haberleri Editör Yardımcısı Mehmet Tevfik Erçetin, güreşçiler ve sevenleri yalnız bırakmadı.


Katıldığı turnuvalardan şampiyonluklarla dönerek Türkiye’nin ve Kahramanmaraş’ın gururu olan, büyük özveri ve emekle yetiştirerek bu günlere gelmesini sağlayan milli sporcumuz Şeref Eroğlu’nun babası Hacı Eroğlu’na bizler de Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. Haber: Cebrail SARI MANŞET