Peyniriyle dünyaya ün salan Helete, geçtiğimiz yıllarda kurduğu Helete Demirspor’la Kahramanmaraş Madde Bağımlıları Derneğinin farkındalık oluşturmak için düzenlediği ‘Bağımlılıkla Mücadele’ özel turnuvasına katıldı.

Yapılacak final maçı öncesi futbolcuları ve teknik ekibi QualityFit Hızlı Zayıflama ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne davet eden işletme sahibi İşadamı Bünyamin Belikırık, futbolcularla tek tek ilgilendi. Maçları kazanarak finala kadar yükselen futbolcuları ve teknik heyeti kutlayan İşadamı Belikırık, teknolojinin son ürünlerini barındırdıkları merkezlerinde ozon sauna terapisiyle futbolcuları final maçına hazırladıklarını söyledi.

Bu özel turnuvanın hem takım hem de mücadele verdiği konuyla kendileri için önemli olduğuna da vurgu yapan İşadamı Belikırık; “Merkezimizde futbolcularımızla tek tek ilgilendik ve finalde şampiyonluk sözü aldık. Ayrıca sakatlık yaşayan futbolcularımızda yine merkezimizde bulunan FizyoDeha Fizyoterapisti Hasan Okumuş tarafından tedavi edildi ve egzersiz önerilerinde bulundu” dedi.

QualityFit Hızlı Zayıflama ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’ndeki cihazlarda uzun süre keyifli vakit geçiren futbolcular, maça hazır olduklarını ve kazanacaklarını söylediler.