Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Üyesi olan ve çeşitli görevlerde bulunan M. Suat Değirmencioğlu Futbol Şube Sorumluluğundan ve Genel Kaptanlık görevinden istifa etti. Kırmızı-Beyazlı Kulüp'te geçen günlerde de Halit Zeybek yönetim kurulundan ayrılmış yerine ise Memiş Şahinkanat getirilmişti.

Değirmencioğlu basın-yayın organlarına gönderdiği yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

KAHRAMANMARAŞ SPOR KAMUOYUNA

2008-2009 sezonu başından beri üyesi olduğum K.MARAŞSPOR YÖNETİM KURULUNDA, yine sezon başından beri yürütmekte olduğum Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanlık görevimden gördüğüm lüzum üzerine 02.03.2009 tarihi itibari ile kendi isteğimle istifa etmiş bulunmaktayım. Bu tarih itibari ile şu aşamada Yönetim Kurulu Üyeliğim Kulüp Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna zarar vermemek maksadıyla devam etmekte olup, aktif görevimin tamamını bırakmış bulunmaktayım.

Bu kararı almamda, Kulübümüz ve Yönetim Kurulumuz dışındaki bir takım kişilerin Hegomanyasının bulunması, Kulübümüz içerisinde de bazı futbolcuların Yönetim Kuruluna ve Kulüp Başkanımıza karşı şımarık, lakayt ve saygısızca davranmalarını içime sindirememem etkili olmuştur.

KAHRAMANMARAŞSPOR kişilerin ve Kurumların egolarını tatmin edemeyeceği kadar kutsal bir kulüptür. Bu güne kadar, çeşitli maddi ve manevi destekte bulunacaklarını başlarını kuma saklamaları da hem komik hem dramatiktir.

Takımımız bu sene tekrar 2.lige çıkacaktır. Bu konuda güvenim tamdır.

Bu vesile ile KAHRAMANMARAŞSPOR Camiasını saygı ile selamlar, iyi çalışmalar dilerim.

ŞEHRİMİZİN SİYASİ VİZYONU NE İSE SPOR VİTRİNİ O’DUR.


M.Suat DEĞİRMENCİOĞLU (www.kanal46.com)



Editör: TE Bilisim