Türkiyeİkinci Ligi Klasman 4. Grup'ta mücadele veren Kahranmanmaraşspor’un eski hocası Faik Demir şike iddiası ile tutuklanarak cezaevine konuldu. Faik Demir, şike operasyonunda tutuklanan 7 kişi ile birlikte Metris Cezaevine gönderildi.

Sarıyer Adliyesinde, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan eski Kahramanmaraşspor’un Teknik Direktörü Faik Demir Metris Cezaevine götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen şike soruşturması kapsamında emniyette sorguları tamamlanan 8 şüpheli sabah saatlerinde Sarıyer Adliyesi'ne sevk edilmişti.

Adliyeye çıkarılan Metin Korkmaz, Murat Cicim, Muttalip Kandemir ve Eser Şen de tutuklanmış, 7 kişi ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmıştı.

Daha önce adliyeye sevk edilen 9 kişiden 4'ü tutuklanırken, 5'i savcılıktan serbest kalmıştı. Böylece soruşturma kapsamında adliyeye çıkarılan 27 kişiden 15'i tutuklanmış, 12'si de serbest kalmış oldu.

GÖZALTINA ALINAN 8 KİŞİ DAHA ADLİYE'YE SEVK EDİLDİ

Futbolda şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan sekiz kişi daha adliyeye sevk edildi. Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan sekizinin daha İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı. Bu kişiler, sivil plakalı bir polis minibüsüne bindirilerek Sarıyer Adliyesi'ne gönderildi.

Şike soruşturması kapsamında tutuklanmalar devam ediyor. (Ajanslar)