Türkiye İkinci Ligi’nden 2007-08 sezonunda düşen ve yeni dönemde Üçüncü Ligde mücadele verecek olan Kahramanmaraşspor’da yaklaşık 3 haftadır sürmekte olan Teknik Direktör krizi bir türlü çözümlenemezken yönetimin Recep Aydemir ile anlaştığı ancak Mehmet Şahan’ın ise sözleşmesini feshetmeyerek görevine devam etmekte ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Kent spor kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan, daha önce takımda yıllarca top koşturarak takım kaptanlığı yapan ve Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu’nun döneminde ise yardımcılığını yürüten ve son olarak Adanaspor’un alt yapı koordinatörlüğünü yapan aslen Adanalı Recep Aydemir ile yönetim anlaşmaya vardı.

Kahramanmaraş spor camiasının sevdiği isimler arasında yer alan Recep dün kente gelirken, kulüpten ise bu yönde şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu arada; takım ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Mehmet Şahan’ın sözleşmeyi feshetmek istemediği ve görevine devam etme konusunda ısrarcı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan; daha önce Adanaspor ile anlaştığı öne sürülen Veli Kızılkaya’nın transferinin ise gerçekleşmediği ve Adanaspor’un Veli’den vazgeçtiği de öğrenildi. Kulislerden elde edilen son bilgiye göre Veli ile Ozan'ın Bucaspor ile anlaştılar. (Ajans 46 - www.kanal46.tv)
Editör: TE Bilisim