Antalya Şube Başkanı Hüseyin Doğan, başkanlığa getirilirken, yönetimde yer alan isimlerin de görevleri belirlendi.


Futbol Saha Komiserleri Derneği (FSKD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri’nin görev bölümü yapıldı ve genel başkanlığa beklendiği gibi Antalya Şube Başkanı Hüseyin Doğan getirildi.


Genel Merkezi İzmir’de bulunan FSKD’nin 30 Haziran 2012’de yapılan olağan genel kurul toplantısının ardından yönetim, denetim ve disiplin kurullarına seçilenler ilk kez 14 Temmuz 2012 Cumartesi günü Ankara’da bir araya geldi. Kızılay’daki Türkiye Yol İş Sendikası Toplantı Salonu’nda yapılan FSKD Yönetim Kurulu Toplantısında, yeni seçilen üyeler arasında görev bölümü yapılarak; gündemde yer alan ve tüzük gereği yapılması gereken işlemler yapılarak kararlar alındı. Görev bölümü sonucunda görev dağılımı şöyle oldu:


Genel başkan Hüseyin Doğan (Antalya), asbaşkanlar Mehmet Ali Bıyıklı (Trabzon) ve Abdullah Canbeyli (Şanlıurfa), başkan yardımcıları K. Mustafa Öncel (Mersin) ve Naif Dünek (Antalya), genel sekteter Hasan Ali Çayır (Antalya), genel sekreter yardımcısı Metin Kul (Ordu), mali sekreter Ali Özgün (Isparta), veznedar Hasan Ciro (Gaziantep), basın sorumluları Akif Arslan (Kahramanmaraş) ve Abdulhalik Görün (Hatay), eğitim sorumluları Bayram Kurşunel (Aydın), Ümit Sefa Girgin (Muğla), Veysel Bucak (Van) ve Cengiz Çalga (Erzincan).


Bu arada başkan Hüseyin Doğan başkanlığında Ahmet Özen (Konya), Macit Bozlu (Mersin), Naif Dünek (Adıyaman), Günay Altuncu (Sakarya) ve Mehmet Ali Bıyıklı (Trabzon), icra kurulu üyesi olurken; bölge sorumluluklarına da Macit Bozlu (Akdeniz), Sabri Baş (Doğu Anadolu), Bayram Kurşunel (Ege), Naif Dünek (Güneydoğu Anadolu), İsmail Köse (İç Anadolu), Günay Altuncu (Marmara) ve Abdulhamit Kopuz (Karadeniz) getirildiler. 


DOĞAN’DAN BİRLİK ÇAĞRISI


FSKD’de beklendiği gibi genel başkanlığa getirilen Antalya Şube Başkanı Hüseyin Doğan, seçimin ardından yapılan ilk toplantıda yaptığı konuşmada, tüm saha komiserlerine birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak; “Biz bugün burada ilk kez Adana, Ankara, Bursa, İstanbul ve İzmir gibi büyük illerin olmadığı bir yönetim oluşturduk” dedi. Genel başkan Doğan, şunları söyledi:


“Genel kurulda arkadaşlarımızın bizlerin yönetime gelmesine teveccüh gösterdiler. Bize oy veren ya da vermeyen, genel kurulumaz katılan ve katılma imkanı bulamayan tüm delegelerimize tekrar teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Zor bir dönemde aldığımız bu görev bayrağını en iyi yerlere taşıman için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Bildiğiniz gibi İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük iller aramızda yok. Ancak bu demek değildir ki, yönetimde yer almayan şubeler bizden ayrı olacak. Buna izin vermeyeceğiz. Seçimler öncesinde oluşturduğumuz birlik ve beraberlik çemberini genişleterek yolumuza devam edeceğiz.


Hem yönetimde yer alan sizlerin, hem diğer kurullarda yer alan arkadaşlarımızın hem de yönetimde ve diğer kurullarda yer alamayan illerimizin şube başkanlarının ve yöneticilerinin her fikrini önemsiyeceğiz. Herkesi oluşan bu birlik ve beraberlik çemberi içerisine davet ediyoruz. Bizler ne kadar güçlü olursak, sorunlarımızın çözümünü o kadar çabuk gerçekleştiririz. Son dönemlerde yaşanan sıkıntıların bir an önce bertaraf edilmesi için gösterdiğimiz gayret sonucu üstlendiğimiz bu bayrak yarışında herkesin fikrini alacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Biz seçildik diyerek, seçilemeyenlerin fikrini bertaraf edecek değiliz. Birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için hareket edeceğiz..”


YENİLİKLER GERÇEKELEŞECEK


FSKD Genel Başkanı Hüseyin Doğan, saha komiseri isminin UEFA ve FİFA kriterlerine uygun olarak değiştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri ile görüşmeler yaptığını da belirterek, en kısa sürede isim değişikliğinin gerçekleşeceğini söyledi. Doğan, derneğin web sitesinin de yenilenerek güncel bilgilerle donatılacağını ve üyeler arasında bir iletişim köprüsü oluşturulacağını da sözlerine ekledi.