Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, As Başkan Ercan Selçuk ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı Vali Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.


Ziyarette; Kahramanmaraş’ta Judo sporunun gelişimi ve gelecekte şampiyon sporcuların yetiştirilmesi için yapılan çalışmalar hakkında Vali Şükrü Kocatepe’ye bilgi veren Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal Federasyon olarak her türlü yardımın yapılacağını belirtti. Nezaket ziyareti sırasında Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal Vali Şükrü Kocatepe’ye Judo Sporuna yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim etti.


Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal ve Asbaşkan Ercan Selçuk, Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakcı’yı ziyaret ettiler.


Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakcı’yı makamında ziyaret eden Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal ve Asbaşkan Ercan Selçuk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Judo İl Temsilcisi Mehmet Reyhan ile birlikte ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.


Ziyaret sonrası Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a spora katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket vermek istediklerini belirten Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, aynı zamanda Başkanvekili Cevdet Kabakcı’ya da teşekkür plaketi verdiler.


Bu arada Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın makamına geçen misafirlere Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakcı, şehrimize Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilen Kırmızı Şeritli İstiklal Madalyası’nı göstererek madalya hakkında bilgiler verdi.


Başkanvekili Cevdet Kabakcı, gelen misafirlere ziyaretin anısına birer adet Madalya Beratlı plaket verildi.



Editör: TE Bilisim