Türkiye 2. Lig B Kategorisi 5. Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’un Teknik Direktörü Abdulkerim Durmaz, 11 Mart pazar günü saat 13.30’da oynayacakları zorlu GASKİspor maçını kazanarak galibiyet serisi yakalama arzusunda olduklarını bildirdi.

Grubunda lider durumdu bulunan Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik patronu Durmaz, GASKİspor karşılaşmasının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti. Son iki haftada 5 puan kaybettiklerine değinen tecrübeli teknik adam, artık kaybetmeye tahammülleri olmadığını söyledi.

Durmaz, bu hafta ile bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirterek, şunları söyledi: “Siirtspor ve İskenderun Demir Çelikspor’a karşı puan kaybettik ama GASKİspor karşısında iyi bir mücadele ortaya koyarak ihtiyacımız olan 3 puan ve elimizde tuttuğumuz avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Takımımız da eksik bulunmuyor. Son iki karşılaşmamızın psikolojisini üzerimizden attık. Bundan sonra ise liderliğimizi sürdürmek için hem içerde hem de dışarıda galip gelerek, galibiyetlerimizle taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Oyuncularımız çalışmalarını devam ettiriyorlar. Hepimiz kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Hatalarımızı gördük ve artık hataların tekrarını yapmayacağız. Oyuncularımız bu maçın önemini çok iyi biliyor ve galibiyet için sonuna kadar mücadele edeceklerinden hiç şüphem yok. Grubumuz da bulunan tüm takımlar iyi futbol oynuyor ve bize karşı daha da farklı motive oluyorlar. Çünkü Kahramanmaraşspor çok büyük bir kulüp, artık puan kaybetmeyeceğimize inanıyorum. Tüm taraftarımızı da bize destek olmaya çağırıyorum. Taraftar desteği kendi evinizde oynadığınız karşılaşmalarda daha da önemlidir.”

5. Klasman maç programı ve hakemleri

Lig (B) 5. klasman Grubu'nda 5. hafta maçları yapılacak. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre maç programı ve maçları yönetecek hakemler şöyle;

10 Mart Cumartesi:
13.30 Şanlıurfa Belediyespor-Hatayspor ( 11 Nisan) Taner Gizlenci

11 Mart Pazar:
13.30 Adıyaman-İskenderun Demirçelikspor (Adıyaman Atatürk) Sacit Keşkek
13.30 Siirtspor-Cizrespor (Siirt Atatürk) Polat Mersin
13.30 Kahramanmaraşspor-GASKİ Spor (Hanefi Mahçiçek) Serkan Çınar (ajans 46-www.kanal46.tv)