Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Kahramanmaraşspor'a 25 bin YTL para yardımında bulundu.

Geçen yıl şansız bir şekilde 3. lige düşen Kahramanmaraşspor'a KATSO tarafından para yardımı yapıldı. KATSO Yönetim Kurulu'nun aldığı karar gereği 25 bin YTL değerindeki çeki KATSO Başkan Vekili Sermet Çuhadar, kulüp Başkanı Ali Sercan Saraylı’ya teslim etti.

KATSO Başkan Vekili Sermet Çuhadar, burada yaptığı konuşmada Kahramanmaraşspor futbol takımının daha iyi yerlere gelmesi için her zaman maddi ve manevi destek verdiklerini söyledi.

Kahramanmaraşspor’un şehir için önemli olduğunun altını çizen Çuhadar, şunları kaydetti: "Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kahramanmaraşspor'a her zaman maddi ve manevi destek verdik. Geçen yıl şansız bir şekilde küme düşen takımın daha iyi yerlere gelmesi için desteğimiz sürecek. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk, başkanlığındaki Yönetim Kurulu Toplantısı'nda görüşerek yardım yapılmasını karara bağladık. Kahramanmaraşspor'a bu yıl 25 bin YTL para yardımı yapıyoruz. Bu yönetimin takımı daha iyi yerlere getireceğine inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyorum."

Kahramanmaraşspor Başkanı Ali Sercan Saraylı ise takıma destek veren KATSO Yönetimine teşekkür ederken, diğer kurumlara örnek olmasını da diledi. Saraylı, takımın daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını kaydederek; “Aynı şekilde Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) ve buna benzer kurum ve kuruluşlardan da yardım bekliyoruz. Belediye Başkanımız da her türlü desteği vereceğini yineledi. Herkese yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz” (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim