Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele veren Kahramanmaraşspor, ligin üçüncü haftasında evinde konuk ettiği Trabzon Yalıspor’u tek golle yenerek 3 puanın sahibi olmasının ardından primle ödüllendirilecek.

12 Şubat Stadı’nda yaklaşık 9 yıllık bir aradan sonra seyircisinin karşısına ilk kez çıkan Kahramanmaraşspor, karşılaşmanın 84. dakikasında istenilen ve beklenen gole kavuşmuş, bu dakikada gelişen Kahramanmaraşspor atağında ceza sahasında içerisinde oluşan karambolde Onur kafa ile topu Yeldar'a bırakmış, Yeldar da yine kafa ile topu Yalıspor ağlarına göndererek takımının sahadan 1-0 galibiyetle ayrılmasını sağlamıştı.

Kırmızı-Beyazlı Kulübün Başkanı Doğan Tehci’nin vaat ettiği 15 bin liralık galibiyet primine ek olarak, Pazar günkü maçı bizzat sahaya gelerek izleyen işadamı Haluk Şerbetçi, soyunma odasında 5 bin lira prim sözü vermişti. Böylece galibiyet primi miktarı toplam olarak 20 bin liraya yükselirken, kulübün muhasip üyesi Enver Kılıç, bugün saat 13.30’da futbolculara ve teknik ekibe galibiyet primlerini dağıtacak.

Kahramanmaraşsporlu futbolcular ligin dördüncü haftasında ise Batman deplasmanında Batman Petrolspor ile saat 13.30’da karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlı ekip bu maçla ilgili hazırlık çalışmalarına ise başladı. (www.kanal46.com)