TFF 3. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'da futbolcuların, alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek idmana çıkmama kararı aldığı bildirildi.

Teknik direktör Faik Demir, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor'un uzun zamandır maddi sorunlarla mücadele ettiğini belirtti. Futbolcuların Bafra Belediyespor galibiyetinin ardından idmana çıkmama kararı aldığını dile getiren Demir, şöyle konuştu:

''Play-off grubunda artık son düzlüğe geldik ve fikstür avantajı ile birlikte şansımız arttı. Okyanusu geçerek derede boğulmak istemiyoruz. Çok zor günler geçirdik ama futbolcularımızın artık dayanacak gücü kalmadı. Birileri bu çocuklara sahip çıksın istiyoruz.

Bazı futbolcularının cebinde inanın 1 TL bile yok. Bu Kahramanmaraş'ın takımına yakışır mı? Futbolcular, kendi aralarında idmana çıkmama kararı aldıklarını bana iletti. Tıkandıkları için bu kararı almışlar. Hiçbir şey diyemedim. 'Son çaremiz' dediler. İnşallah çok yakın tarihte olayı netleştirirler. Birçok arkadaşım bakkala borç yapmış. Bunların futbolcu olduğunu hissetmesi lazım.''

Faik Demir, futbolcularının 15-16 maç primi alacağı bulunduğunu, kendisinin de 5 aydır maaş alamadığını belirterek, ''Benim için önemli değil. Önce bu çocuklara ödeme yapılması gerekiyor. Hiçbir zaman ben bunu sorun yapmadım'' dedi.

Demir, perşembe günü Pursaklarspor ile karşılaşacaklarını ve mutlak galibiyet için mücadele edeceklerini kaydetti. (www.kanal46.com)