Kahramanmaraşspor’un Teknik Direktörü Bayram Toysal’ın görevden alındığı bildirildi. Kırmızı Beyazlılarda yönetimin yeni bir teknik direktör arayışı içerisinde olduğu ifade edildi.


Kahramanmaraşspor’un 3. Lig’den 2. Lig’e çıkmasında çok büyük pay sahibi olan Teknik Direktör Bayram Toysal’ın görevinden alındığı ileri sürüldü. Sezonun başlamasına 1 hafta kala böyle bir ayrılığın yaşanması, kırmızı beyazlı ekipte neler oluyor sorusunu akıllara getirdi. 


2011-2012 sezonunda yardımcı antrenör olarak göreve getirilen Bayram Toysal, Orhan Şerit’in takımdan ayrılmasıyla Kahramanmaraşspor’un teknik direktörlüğüne getirilmişti. Saha içi aldığı kararlarla yer yer eleştirilen Toysal, Kahramanmaraşspor’u bir üst lige çıkaracağını söylemişti.


Nitekim bu sözünü tutan Toysal, sezon sonunda takımı 2. Lige çıkardı. Kahramanmaraşspor’un yeni sezona hazırlanmasında da büyük katkı sağlayan Toysal, iki etap kamp çalışması yapmış ve Kahramanmaraş’ta 3. Etap kamp çalışmalarına başlamıştı. Geçtiğimiz gün kulaktan duyma Bayram Toysal’ın takımdan gönderildiği gündeme gelmişti. Ancak yönetim tarafından bu durum tam net olarak dile getirilmemişti. Dün yönetimden alınan bilgiler ile de Bayram Toysal’ın takımdan gönderildiği ve kulübün yeni bir teknik direktör aradığı söylendi. MANŞET


SON DAKİKA GELİŞMESİ:


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kahramanmaraşspor'da teknik direktörlük görevine Kahramanmaraş Belediyespor'u şampiyon yapan Kahramanmaraşlı Fethi Çokkeser getirildi. Çokkeser, futbolculuk döneminde kırmızı-Beyazlı ekipte de top koşturmuştu. (Eklenme tarihi ve saati: 29.08.2012- 00:23)