TFF Kadınlar 3.ligi 7.hafta müsabakasında Kahramanmaraş’ın ilk bayan futbol takımı Maraşgücüspor Ligin lideri Diyarbakır BŞB spor ile Batıpark Futbol Sahasında Karşı karşıya geldi.


Saha dışında güzel dostluklarla başlayan karşılaşma saha içinde kıran kırana mücadele ile sürdü. Temsilcimiz Maraşgücüspor 3 kez öne geçtiği karşılaşmada 90’da teslim oldu.


Müsabaka Maraşgücü’nün başlama vuruşuyla başladı. İlk dakikalarda Mislina’nın sağ kanattan sürüklediği topla orta yapması sonucunda topla buluşan yasemin Gül’ün ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.Daha sonra rakip takımdan Nurise Aka’nın ayağından bulduğu golle 1-1’i yakaladı ve ilk yarı bu şekilde sonuçlandı.


İkinci yarının başında Hatice ile 2-1 öne geçen temsilcimiz rakibin golüne engel olamadı ve Nurise Aka ile 2-2 skora denge geldi.kıran kırana geçen maçta kaptan Mislina’nın golüyle 3-2’ye gelen skoru 84’e kadar koruyan temsilcimiz, orta sahada faul beklentisi sonrası gelen atakta rakip Diyarbakır’dan yediği golle 3-3 beraberlik ile oyuna denge geldi.Tam maç bitti derken serbest vuruş’tan yediğimiz golle temsilcimiz 3-4 mağlup oldu.