2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan ile karşılaşacak A Milli Takım'da maç öncesi Volkan Demirel şoku yaşandı.


2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan ile karşılaşacak A Milli Takım'da maç öncesi Volkan Demirel şoku yaşandı.


Türk Telekom Arena'daki kritik mücadele öncesi ısınmak için sahaya çıkan tecrübeli kaleci, kale arkası tribünde bulunan bazı taraftarlarla gerginlik yaşadı. 


Bazı taraftarların sözlü sataşmasına "sus" işareti yaparak karşılık veren Volkan, bu kişilerin tepkilerini sürdürmesi sonrası daha karşılaşma başlamadan kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'ya değişmesi yönünde işarette bulundu. Taraftarlara dönerek söylenen ve el işareti yapan milli kaleci, soyunma odasına gitti. 


Maç kadrosundan çıkarılan Volkan Demirel'in yerine diğer kaleci Volkan Babacan maç için sahaya çıkarak ısınmaya başladı.


Basın mensuplarına saldırı


Milli kaleci Volkan Demirel, A Milli Futbol Takımı'nın Kazakistan ile yaptığı maçın ardından stattan ayrılırken, güvenlik elemanlarının basın mensuplarına saldırmasıyla olay çıktı.  


2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki karşılaşma öncesi tribünden gelen tepki nedeniyle stadı terk eden Volkan Demirel, ikinci yarının başında, takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile Türk Telekom Arena'ya döndü. 


Volkan, Emre ve Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile stattan ayrıldığı sırada, yanlarında bulunan güvenlik elemanlarıyla, görüntü almaya çalışan basın mensupları arasında itişmeler yaşandı. 


Güvenlik elemanlarının bazılarının sert tavırlarına gazeteciler tepki gösterince, arbede çıktı. Güvenlik elemanları, yaşanan arbede sonrasında basın mensuplarına saldırdı. Bazı basın mensuplarının yumruk ve tekme darbesi aldığı görüldü. 


Volkan, bu sırada Emre'nin aracıyla stattan ayrılırken emniyet güçleri olayı yatıştırdı. Basın mensuplarıyla güvenlik elemanları arasında bir kordon oluşturan emniyet güçleri, olayın daha fazla büyümesini önledi.


(AA)