Bir Kahramanmaraşspor sevdalısı olduğu tüm kamuoyu tarafından bilinen işadamı Muzaffer Çaylı geçen günlerde yaptığı açıklama ile Kırmızı-Beyazlı kulübün Genel Koordinatörlük görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

İşlerinin yoğunluğunu istifasına gerekçe gösteren Muzaffer Çaylı’nın aslında başka nedenlerden dolayı görevinden ayrılmış olabileceği kent kulislerinde ‘fısıltı’ halinde konuşulmaya başlandı.

İstifanın gerçek nedenini merak eden mantıklı, makul ve sağduyarlı çevreler; “Çaylı dilekçesinde; (ileriki günlerde de sorulacak her soruya açıklama hakkımı saklı tutmak kaydıyla;) diyerek bir anlamda sinyal vermiş gibi görünüyor. Kahramanmaraşspor yönetimi de, kent kamuoyunu üzen bu istifa hakkında gerçek nedeni bir an önce açıklayarak bu yöndeki söylentilere bir son vermelidir” diye görüş belirttiler.

İSTİFA DİLEKÇESİNDE NELER YAZMIŞTI?

Güler yüzü, sakin kişiliği ve uzlaştırmacı tavrı ile kentin saygın ve sevilen simaları arasında yer alan Muzaffer Çaylı, Kulüp Yönetim Kurulu’na gönderdiği istifa dilekçesinde aynen şunları kaydetmişti:

“Kahramanmaraşspor Kulübünün yapılan son Genel Kurulu’ndan sonra seçilen Yönetim Kurulu’nuz tarafından görevlendirildiğim Genel Koordinatör’lük görevinden,

İşlerimin yoğunluğu ve yaşanan diğer gelişmelerden dolayı, 14.10.2010 Perşembe günü itibariyle ayrılıyorum.

Sporun içerisinde olan bir spor adamı olarak, bundan sonra da her zaman olduğu gibi sportif her konuda herkese yardımcı olacağımı beyan eder, ileriki günlerde de sorulacak her soruya açıklama hakkımı saklı tutmak kaydıyla;

Bugüne kadar birlikte çalışmalarda bulunduğum herkese TEŞEKKÜR eder, çok zor şartlarda mücadele eden kulübümüze de BAŞARILAR diler,

Kahramanmaraş halkının bilgilerine ve takdirlerine arz ederim.

Saygılarımla…”

GELİŞMELER BÜYÜK BİR MERAKLA BEKLENİYOR

Kahramanmaraşspor'un pazar günü Afyonkarahisarspor'la yaptığı maçı eski başkan Ali Sercan Saraylı ve eski yöneticilerden Bekir Gölcü ile tribünde yan yana oturarak birlikte izleyen Muzaffer Çaylı, söylentiler konusunda henüz bir açıklamada bulunmazken, her geçen hafta aldığı başarısız sonuçlar ile ligin tabanına doğru demir atan Kahramanmaraşspor’daki gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor. (SPOR VE İSTİHBARAT SERVİSİ - www.kanal46.com)