Sezon başında Atletico Madrid'den transfer edilen Leo Franco'dan bir türlü beklenen verimi alamayan Galatasaray, önümüzdeki sezon için bu mevkiyi yeni bir isimle takviye etmek istiyor. Bunun için en büyük aday ise St Etienne'nin 'Örümcek Adam' lakaplı eldiveni Janot.

Galatasaray'da yönetim kale için resmen düğmeye bastı. Taraftarın ardından teknik direktör Frank Rijkaard'ın da kafasından sildiği Leo Franco ile yola devam etmeyecek sarı-kırmızılılar, aradığı file bekçisini Fransa'da buldu. Ligue 1 ekiplerinden Saint Etienne'nin "Spiderman (Örümcek Adam)" lakaplı kalecisi Jeremie Janot, listenin ilk sırasında. Giydiği ilginç formalar ve maç öncesi yaptığı şovlarla Fransız taraftarların sevgilisi olan Janot, tam 14 yıldır kalesini koruduğu Saint Etienne'nin bayrak adamı.

'TRİBÜNLERİN SEVGİLİSİ OLUR'

Sarı-kırmızılı yöneticilerin, Rijkaard'dan onay bekledikleri ve 1.76 boyundaki 32 yaşındaki kalecinin transferini bitirecekleri ifade edildi. Yeşil-beyazlı kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Jeremie Janot'u Galatasaray'a tavsiye eden menajer Tarık Yalçın, "Çok çılgın bir kaleci. Galatasaray'a gelirse, tribünlerin sevgilisi olur" diyerek transfere yeşil ışık yaktı. (Mynet)