Daha önce Kahramanmaraşspor'da top koşturan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, belli bir yere gelmek için her zaman merdivenleri tırmanmak gerektiğini, başarıya doğrudan ulaşan bir asansörün olmadığını söyledi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi(MAKÜ) Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu'nun 3.'sünü düzenlediği 'Kariyer Günleri'nin konuğu başarılı teknik adam Şifo Mehmet lakaplı Mehmet Özdilek oldu. Tezahüratlar eşliğinde sahneye kürsüye çıkan Şifo Mehmet, geçmişteki başarılarını ve hedeflerini anlattı. Hiç hayallerinin olmadığını hep hedeflerinin olduğunu ifade eden Mehmet Özdilek, "Bir yerlere gelmek hiçte kolay olmuyor. Hiç hayal kurmadım. Hayallerle bir şey olmuyor. Hep hedeflerim vardı ve bugüne kadar hedef edindiğim her şeyi başardım." dedi. Kahramanmaraşspor'da iken hedefinin 3 büyüklerden birinde oynamak olduğunu ve Beşiktaş'a geldiğini anlatan Özdilek, şöyle devam etti:

"Beşiktaş'a geldikten sonra kendime yeni hedefler koydum. Öncelikle Beşiktaş'ın kalıcı bir futbolcusu olmaydım. Ardından Beşiktaş'tan mili formayı giymeliydim ve bu takımın kaptanı olmalıydım. Ben bunların hepsini gerçekleştirdim. Ben hayal kurmadım hedef belirledim. Bunlardan da önemlisi en büyük hedefim futbolu zirvedeyken bırakmaktı ki bunu da çok şükür gerçekleştirdim."

Antalyaspor teknik direktörlüğüne getirilmekten mutlu ve gurulu olduğunu belirten genç teknik adam, "Küme düşme psikolojisi içinde bulunan bir takımın başına geldim. 8 haftadır da bu takımın başındayım. Ben Antalyaspor'a inanç aşıladım. Bu takımın başında olmaktan da son derece gururluyum." dedi.

Öğrencilerin yaşadığı bir çok özgürlüğü kendisinin yaşayamadığını ifade eden Mehmet Özdilek, kendisinin hiçbir zaman rahatça gezemediğini, kız arkadaşıyla beraber bir yere gidemediğini aktardı. Mehmet Özdilek, "Ben cumartesi ve pazar günleri nedir hayatım boyunca bilmedim. Bu günlerde ne yapılır ben bilmiyorum. Benim çünkü iş günüm cumartesi ve pazardır. Sizleri mutlu etme adına biz işimize son derece konsantre olan bir grubuz. Türkiye'de hiçbir meslek bu kadar değişkenlik gösteren bir grup değildir." şeklinde konuştu.

Şifo Mehmet, konuşmasının ardından öğrenciler tarafından soru yağmuruna tutuldu. Öğrenciler tarafından tüm soruları tek tek cevaplamaya çalışan Şifo'e günün anlamı ile ilgili bir plaket verildi. (CİHAN)