Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki evlerinden son bir yıl içerisinde 3 kez kaçarak il merkezine gelen 17 yaşındaki genç kız, kendisini yurda teslim etmek isteyen polis ve sağlık ekiplerine zorlu anlar yaşattı.

Avrupa’daki hemcinslerine özenerek ailesinden ayrı bir şekilde serbest yaşamak istediği öne sürülen M.Y. isimli genç kız, Elbistan’daki ailesinden habersiz olarak 19 yaşındaki E. İsimli bir kız arkadaşı ile Kahramanmaraş kent merkezinde bir ev tuttu. Daha önce de iki kez Elbistan’dan kaçarak Kahramanmaraş’a gelen genç kız, polis tarafından önce yurda sonra da ailesine teslim edildi. Son olarak geçen günlerde yine evden kaçan genç kız, yanına geldiği kız arkadaşı ile önceki gün sabah saat 8 sıralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.Y. beraber kaldığı kız arkadaşını kolundan bıçakla yaralayarak evden kaçtı.

KENDİNİ YERDEN YERE ATTI - VİDEO



Bunun üzerine harekete geçen Çocuk Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yakalanan genç kız, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

‘Kasten adam yaralama’ suçundan ifade verdikten sonra serbest bırakılan genç kızın ailesi gelinceye kadar yurda teslim edilmesi de kararlaştırıldı. Adliye çıkışında yurda gitmemek için polislere direnerek zorlu anlar yaşatan genç kız, kendini yerden yere attı.

Olay yerine çağrılan ambulansa zorla bindirilen genç kız, Yenişehir Devlet Hastanesi’ne götürülünce burada da sağlık ekiplerine zorluk çıkardı. Psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen genç kız, sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra polisler tarafından Çocuk Yurdu’na götürülerek teslim edildi. (LÜTFİ YIKAN / Akşam Postası - www.kanal46.com)




YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...





Editör: TE Bilisim