Kahramanmaraş Belediyesi konut edindirme projeleri kapsamında toplu konut yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Son olarak Kahramanmaraş Belediyesi öncülüğünde kurulan Güzelevler Konut Yapı Kooperatifinde kura heyecanı yaşandı.

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından 2005 yılında yapımına başlanan 82 metrekarelik 560 adet daireden oluşan Güzelevler Konutları'nın kura çekimi hafta sonu Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kura törenine Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’da katılarak üyelerin heyecanına ortak oldu.

Kura çekiminden önce bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, üyelerin bir an önce ev sahibi olmaları için ellerinden gelen gayreti sarf ederek kısa bir sürede kooperatifi tamamladıklarını söyledi. Amaçlarının özellikle dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak olduğunu belirten Başkan Poyraz; "Sizler bizlere güvenerek bizim öncülüğümüzde yapılan toplu konutlara üye oldunuz. Birlikte bir yola çıktık, kendi dönemimizde başladığımız işi bitireceğiz diye sizlere söz vermiştik. Hamdolsun, bu gün burada bu sözü yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Sizlerle birlikte bu heyecanı yaşıyoruz.500 aile bu gün burada ev sahibi olacak. Yeni evlerinizde sizlere sağlıklı, mutlu huzurlu ağız tadıyla bir yaşam diliyorum” dedi.

Daha sonra toplam 504 adet dairenin sahipleri, noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. Kura sonunda evleri belirlenen vatandaşların oldukça mutlu oldukları görülürken, vatandaşlar "Ev sahibi olmak çok güzel. Yıllardır hayalini kuruyorduk. Böyle bir imkânı bize sağladığı için Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz’a çok teşekkür ediyoruz” dediler. (www.kanal46.com)

Editör: TE Bilisim