Kahramanmaraş kent merkezinde meydana gelen olayda bir benzin istasyonunda pompacı olarak çalışmakta olan 30 yaşındaki işçi evlerinde kendini eşarp ve kendirden oluşturduğu iple asarak yaşamına son verdi.

Karacasu bölgesindeki Karaziyaret mahallesi sınırları içerisinde faaliyet gösteren bir petrol istasyonunda pompacılık yaptığı öğrenilen Mustafa Y. (30) isimli işçi, Dulkadiroğlu Mahallesi’ndeki evinde eşi ve 2 çocuğu ile birlikte yaşıyordu.

Bu sabaha karşı uyanan ve yatak odasında kocasını göremeyen eşi, yan odaya baktığında Mustafa Y.’ın tavana asılı olduğunu gördü. Şoka giren kadının çığlıkları üzerine komşuları eve koşarken, saat 07.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve ambulans ekipleri yaptıkları incelemede eşarp ve kendirden yapılan iple asılı halde bulunan Mustafa Yarım’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Mustafa Y.’ın büyük olasılıkla intihar ederek yaşamına son verdiği görüşü ağırlık kazanırken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. (www.kanal46.com)