Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Muhtarlık Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak yeni kurulan Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü faaliyetlerine başladı.


Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Muzaffer Türk, şube müdürlüğünün kurulmasının ardından muhtarlıkları gezerek hem tanışmaya hem de sıkıntıları dinlemeye devam ediyor.


Onikişubat Muhtarları Dernek Başkanlığını ziyaret eden Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Muzaffer Türk burada Dernek Başkanı ve Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak, Sarıçukur Mahalle Muhtarı Ethem Akdağ, Öztürk Mahalle Muhtarı Mehmet Hançer, Selimiye (Türkoğlu Araplar)Mahalle Muhtarı Ali Emer, Saçaklızade Mahalle Muhtarı Yalçın Gül, Çamlık Mahalle Muhtarı Ömer Koca, Köseli Mahalle Muhtarı Arif Demir, Akçakoyunlu (Devecili) Mahalle Muhtarı Atilla Kebapçı, Osmangazi Mahalle Muhtarı Mehmet Aladağ, Hacı Mustafa Mahalle Muhtarı Recep Akıllı, Tavşan Tepe Mahalle Muhtarı Ali Şirikçi ile tanışarak sohbet etti.


Dulkadiroğlu Mahalle Muhtarları Derneği Yaşar Altuntel ve diğer mahalle muhtarını da ziyaret eden Şube Müdürü Türk, aynı zamanda muhtarların kendilerini de ziyarete geldiklerini söyledi.


Afşin İlçesi Berçenek Mahallesi Muhtarı Mevlüt Kul, Humarlı Mahallesi Muhtarı Hikmet Hunmarlı,  Aksu Mahallesi Muhtarı Eyüp Kaba ile Pazarcık Ufacıklı Muhtarı Mehmet Gündem ve Salmanlı Muhtarı Hüseyin Emenci Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünü ziyaret ettiler.