Kahramanmaraş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görev devir tesliminde duygu dolu anlar yaşandı.


Kahramanmaraş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı.


Daha önce Park ve Bahçeler Müdür Vekili Dr. Ali Rahmi Kaya, görev değişikliği sebebiyle Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevini meslektaşı olan Ziraat Yüksek Mühendisi Mahmut Bakır’a devretti.


Devir teslim töreninde bu vazifeyi layıkıyla yerine getirip Belediye adına verdiği hizmetlerden dolayı; Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri adına Dr. Ali Rahmi Kaya’ya teşekkür eden Mahmut Bakır yeni görevinde de kendisine başarılar diledi.


Dr. Ali Rahmi Kaya da meslektaşı olan Ziraat Yüksek Mühendisi Mahmut Bakır’a yeni görevinde başarılar dileyip hizmetlerin devamını temenni etti.


Mahmut Bakır Kimdir?


1968 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta eğitimine aynı şehirde devam edip Sütçü İmam Lisesi’nden mezun oldu.


1986 yılında ODTÜ’ye bağlı Kahramanmaraş Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü’nde başladığı yüksek öğrenimini 1988 yılında tamamlayarak Elektrik Teknikeri unvanıyla mezun oldu. 1989 yılında Kahramanmaraş Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü’ne bağlı motopomp tesislerinde tekniker olarak göreve başladı.


İki yıl kadar bu görevde çalıştıktan sonra Etüd Plan Proje Servisi’nde hizmetine devam etti. Aynı zamanda 1990 yılında 100. Yıl Üniversitesi Ziraat Mühendisliği bölümünde lisans eğitimine başladı.


Bir yıl sonra yatay geçiş yaparak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Mühendisliği bölümüne geçti. Bu okuldan 1994 yılında Ziraat Mühendisi unvanıyla mezun olup akabinde Fen Bilimleri Enstitüsü Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı sınavını kazanarak yüksek lisans eğitimine başladı. İki yıl sonra Ziraat Yüksek Mühendisi oldu.


Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde 12 yıl süreyle şef ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2005 yılında Belediyemiz tarafından ilk defa kurulan İdari ve Mali İşler Müdürlüğü’ne kurucu müdür olarak atandı, iki yıl bu müdürlükte görev yaptıktan sonra yine kurucu müdür olarak Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne atandı.


2 Kasım 2010 yılında yürütmüş olduğu bu görevden ayrılıp Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne geçti. 18.10.2011 tarihinde Park ve Bahçeler Müdür Vekili olarak atandı. Halen bu göreve devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır. (www.kanal46.com)

Editör: TE Bilisim