Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kahramanmaraş İl Başkanı Atıf Şirikçi; “Hiçbir zaman başkalarından iyi olmayı erdem saymadık, her zaman dünden iyi olmaya çabaladık. İnşallah Kahramanmaraş ve Türkiyemiz her geçen gün bir öncekinden daha ileriye gider” diye konuştu.

AKP Kahramanmaraş Teşkilatı tarafından düzenlenen ve Pınarbaşı Hünkar Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan İl Başkanı Atıf Şirikçi,
halkın AKP'ye olan teveccühünün seçimlerden sonra da devam ettiğini ve teşkilatın birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu belirterek, şunları ifade etti:

''Seçimlerden sonra görevimizin çok daha ağır olduğu bilincindeyiz. Teşkilatımız birlik ve beraberlik içerisinde güzel Kahramanmaraş'ımıza önümüzdeki süreçte daha büyük hizmetlerin yapılması için milletvekillerimiz ve teşkilatımızla birlikte çalışacağız.''

Söz verdikleri gibi uçak seferlerini haftanın yedi güne çıkardıklarını belirten Şirikçi, ''İlimizin problemlerinin neler olduğunu ve nelerin yapılması gerektiğini teşkilatımızla birlikte milletvekillerimiz çok iyi bilmektedir. Bunları önümüzdeki günlerde birer birer çözmeye başlayacağız'' diye konuştu.
Şirikçi, yaklaşmakta olan mahalli seçimler içinde, hazırlıklara yakında başlayacaklarını sözlerine ekledi.

İftar yemeğine, AKP milletvekillerinden TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil, Mehmet Sağlam, Veysi Kaynak, Avni Doğan, Cafer Tatlıbal ve Fatih Arıkan ile birlikte partinin önceki dönem milletvekilleri Ali Sezal ve Hanefi Mahçiçek ile çok sayıda davetli katıldı. (www.kanal46.tv)

Editör: TE Bilisim