Kahramanmaraş Belediyesi önündeki şüpheli çuval ve çanta paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanları hazırlıklarını yaparken çuval sahibi yaşlı adam, son anda gelerek çuvalının ve çantasının patlatılmasını son anda kurtardı.


Yaşlı adamın çanta ve çuvalının içerisindeki eşyalarını boşaltmasıyla birlikte herkes rahat bir nefes aldı.


Çuvalını boşaltan yaşlı adam çuvalın içini tam açmamasından dolayı ikna olmayan polisler içini tamamen boşaltması için adama ısrar edince yaşlı adam sinirlendi ve çuval içerisindeki yorganlarını kenara fırlattı. Rahat bir nefes alan polisler ve olay yerine çağırılan 112 ekipleri normale döndü. Normale dönmeyenler ise her zaman ki gibi meraklı insanlardı.


İlçeden geldiğini belirten yaşlı adam, Üngüt Mahallesine gitmek için dolmuş beklediği sırada bazı işlerini halletmek için malzemeleri durağın yanına bıraktığını ve böyle bir şeyin olacağını hiç tahmin etmediğini söyledi. Daha sonra eşyalarını toplayan yaşlı adam oradan uzaklaştı.


 Şüpheli paketi ihbar eden belediye görevlisi ise,” namazı Cuma namazından çıktım, temizliğe başlayacaktım, durağın arkasında bir çuval ve çanta gördüm. Mecbur 155’i aramak zorunda kaldım. ”dedi. Belediye görevlisi daha sonra yaşlı adamın yanına gelerek “Böyle olmasını istemezdim, amca hakkını helal et.” dedi.



 


 

Editör: TE Bilisim