Hürriyet Gazetesi Çukurova Temsilciliğini uzun yıllardır büyük bir başarı ile yürütmekte olan usta gazeteci-yazar Y. Sinan Tanyıldız, bugünkü köşe yazısında Kanal 46’dan da bahsetti.

Hürriyet Gazetesi’nin Çukurova –GAP ekini ikinci sayfasında ‘Dostça’ isimli köşesinde güncel olayları değerlendiren ve yazıları büyük ilgi ile okunan Y. Sinan Tanyıldız, Kanal 46 ile ilgili olarak aynen şunları yazdı:

“Kahramanmaraş’ta neler olup bitiyor diye merak ediyorsanız kesinlikle www.kanal46.com sitesine girmenizi öneririm…Değerli kardeşim İnci Okumuş bu sitenin adresini iyi ki bana gönderdi…Çok canlı hareketli bir site…Hazırlayanları kutluyorum…Bu arada İnci Hanım’ın yazıları her zaman olduğu gibi mükemmel…Zaten değerli kardeşimin şiirsel bir kalemi var. Yazılarını okurken sanki fondan bir müzik de size eşlik ediyor…Mustafa Şirin, Mehmet Göçer, Osman Topal, Cengiz Kamalı ve değerli arkadaşım Süleyman Canbolat’ın yazılarını keyfle okudum…Gerçekten güzel bir site…Eğer Kahramanmaraş’ta neler olup bittiğini öğrenmek istiyorsanız bu siteyi tıklayın…Eminim hoşunuza gidecektir…”

Gerek Kanal 46 gerekse de Kanal 46’da da yazmaya başlayan şair-yazar İnci Okumuş hakkında övgü dolu cümleler yazan değerli gazeteci büyüğümüze naçizane teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca kıymetli şair-yazarımız İnci Hanım'a da bu nazik duyarlılığından dolayı ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz. (www.kanal46.com)

Editör: TE Bilisim