Anadolu Jet tarafından başlatılan Jetgenç Projesi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) öğrencilerine anlatıldı. Öğrenciler proje kapsamında yer alan simülatörle uçak kullanma keyfini de doyasıya yaşadı.

KSÜ'de Anadolu Jet'in üniversiteli gençleri hedef alan 'Aklım Havada Ne İşim Var Yerde' sloganı ile başlattığı Jetgenç Projesi'nin tanıtımı yapıldı. Öğrenciler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde açılan stant ve kurulan simülatör ile proje hakkında bilgi sahibi olurken, simülatörle uçak kullanma keyfini de doyasıya yaşadı.

Proje kapsamında, 25 yaş altı üniversiteli genç, Anadolu Jet ile yaptıkları on uçuştan birini ücretsiz yapma imkanına sahip olurken, aileleri, akrabaları ve yakınlarının da alacakları biletleri üye öğrenci şifresi ile kendi hesaplarına yazdırabilecek. Proje, yaşadıkları şehirlerden uzak yerlerde eğitim gören 24 yaş altı gençlere de yüzde 25 indirim sağlıyor. Proje tanıtımında, açıklama yapan KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cafer Mart, proje ile öğrencilere havacılığın sevdirildiğini ifade etti.

Kahramanmaraş'a dışarıdan gelen öğrencilerinin bir çoğunun Anadolu Jet'i kullandığını kaydeden Mart, firmayla iyi ilişkiler içerisinde olduklarını belirtti. Anadolu Jet Kahramanmaraş Temsilcisi Orhan Arkan da, stantlarının cuma gününe kadar açık kalacağını söyleyerek tüm üniversite öğrencilerini stantlarını görmeye ve simülatörle uçak kullanma keyfini yaşamaya çağırdı. (CİHAN)