Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, Avea'nın yeni kampanyasıyla kamu çalışanları dahil yeni faturalı hat alan ve bir yıllık sözleşme imzalayan tüm bireysel ve kurumsal abonelerini piyasa fiyatının yaklaşık yüzde 80 altında, 49 YTL'ye Siemens AL21 marka cep telefonu sahibi yapacağı duyuruldu.

Bireysel kullanıcıların HepsiBir tarifesini seçerek katılacağı kampanya dahilinde yaptıkları anlaşmaya göre, kullanıcıların fatura tutarı 12 ay boyunca ayda minimum 20 YTL olması gerekiyor. TümKamu veya TümKamu+ tarifesini seçerek kampanya ya katılabilecek kamu çalışanları ve emeklilerinin fatura tutarı ise 12 ay boyunca ayda minimum 30 YTL olması gerekiyor. Fatura tutarının minimum fatura tutarından düşük olması durumunda, mevcut fatura tutarı minimum tutara tamamlanıyor.

Avea'nın cihaz kampanyasıyla KDV dahil 49 YTL'ye sahip olabileceğiniz Siemens AL21 cep telefonu, piyasada KDV dahil 245 YTL'ye satılıyor ve 7 satır 64K renkli ekranı, ajanda, hesap makinesi, döviz çevirici, MMS özelliklerinin yanında 5 saate kadar konuşma olanağı sunuyor.