Adıyaman’da, kimliği belirsiz kişiler, bir ikameti kuşun yağmuruna tuttu.


Edinilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi Erdemir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yakınlarında, kimliği belirsiz birkaç şahıs, H.E.'ye ait ikametin önüne motosikletle gelerek, H.E.'nin ikametini kurşun yağmuruna tuttu.


Mahalle sakinleri durumu fark edince şahısları etkisiz hale getirmek istedi. Ancak şahıslar, bu defa kendilerini etkisiz hale getirmek isteyen mahalle sakinlerine silah doğrultup sağa sola ateş etmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yerine yakın olan polisleri fark eden zanlılar motosikletlerine binerek hızla kaçtı.


"Bizlerin can güvenliği yok, şahıslar yakalansın"


Öte yandan, aynı şahısların, bundan birkaç gün önce mahallede ikamet eden yaşlı bir adamı da darp ettikleri öğrenildi.
Polis ekipleri panik ve korkuya kapılan mahalle sakinlerini yatıştırmakta güçlük çekti. Olayı anlatan mahalle sakinleri, “İki motosikletli şahıs geldi bellerindeki silahlarla eve ateş ettiler. Sonra ise bize ateş etmeye başladılar. Polislerin geldiğini anlayınca da kaçıp gittiler. Bu şahıslar geçen gün de bir yaşlı amcamıza sopalarla vurdu. Bizlerin burada can güvenliği yok. Bizler bu şahısların yakalanmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.(İHA)