Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bu yıl 7.’si düzenlenecek olan geleneksel Eshab-ı Kehf başarı ödülleri 20 Haziran tarihinde Kahramanmaraş 12 Şubat Kültür Parkı'nda düzenlenecek törenle siyaset ve iş dünyasından 60 kişiye verilecek.


Gölbaşı ilçesinden de Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İş Kadını Aysel Uçar, İhlas Haber Ajansı Gölbaşı İlçe Muhabiri Kürşat Aktaş, İş Adamları Adnan Akcan ve Sıddık Daşçı, ödül alacaklar listesinde yer alıyor. 6 aylık titiz çalışmaların sonunda bu listenin oluşturulduğunu belirten Din Bir-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Kazım Ardıç, çalışmaları ile halkın takdirini kazanmış kişileri özenle belirlediklerini söyledi. Ardıç “Bu program ve organizasyon bölgemizin değişik il ve ilçelerinde yaptıkları çalışmalarla başarılarına tanık olduğumuz kişi ve kuruluşlara verilmiş birer onur ve teşekkür belgesidir. Çalışmaları ve idaresiyle halkın takdirini kazanmış insanları onure etmek amacıyla onları toplum ve kamuoyuna tanıtmak bizim için sorumluluktur. Bu yıl 7. sini düzenleyeceğimiz ödül törenimiz bölgemiz açısından da büyük faydalar sağlayacaktır. Ülkemize ve bölgemize yapılan hizmetler aynı zamanda insanımıza yapılan hizmettir" dedi.


Ardıç, “Yapılan her emekte, her harcamada bir alın teri vardır. Dökülen her alın teri bir kıymettir. Biz istedik ki bu dökülen her alın terini alkışlayalım. 7. Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri yılın bakanı, bürokratı, valisi, kaymakamı, belediye başkanı, milletvekili, eğitim kurumu, sivil toplum örgütü, basını ve iş adamı gibi 25 branşta ödüller dağıtılacak. Temsilciliklerimiz vasıtasıyla bölgenin takdirini toplamış kişi ve kişileri belirlemeye çalıştık. Bölgede anketler ve kamuoyu yoklamalarıyla titiz bir çalışma yapmaya çalıştık. 200-250 kişinin arasında değerlendirmelerle 60 kişilik listemizi oluşturduk. İnşallah 20 Haziran günü Bölgemizin enlerine ödüllerini vereceğiz” dedi.(İHA)