Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, Ankara'da yapılan Kent Konseyleri 1'inci Genel Kurul Toplantısı'nda yönetim kurulu üyeliğine seçildi.


Kent Konseyleri İletişim ve İşbirliği Ağı Derneği genel kurulunda, Türkiye Kent Konseyleri ulusal raporunun hazırlanması, Kent Konseyleri ile ulusal bazda çalıştayların düzenlenmesi ve ulusal ve bölgesel bazda tematik toplantılar yapılması konuları tartışılarak, fikir alışverişinde bulunuldu. Türkiye Belediyeler Birliği Binası'nda gerçekleşen toplantıda yapılan açık oylama ile Türkiye Kent Konseyleri Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi.


Oylama sonunda; Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici (fotoğraftaki), Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Soygüzel, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Saim Yavuz, Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Yusuf Sabri Dişli, Balıkesir Kent Konseyi Genel Sekreteri Seda Kaplan ve Tuzla Kent Konseyi Genel Sekreteri Ünsal Tüzün yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.


Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, "Kanunla kurulan Kent Konseylerinin en başarılı uygulamalarından biri, Gaziantep'te gerçekleştiriliyor. Kent Konseyimizin yaptığı başarılı çalışmalar, kentimizde olduğu kadar tüm Türkiye'den de takdir görüyor" dedi.


Gaziantep'i ilgilendiren konularda ortak akılın bir parçası olduklarını hatırlatan Binici, kamu kurum kuruluşları ve STK'larla başarılı işbirliklerine imza attıklarını söyledi. Binici; "Türkiye Kent Konseyleri Yönetim Kurulunda kentimizin temsil edilmesi hem prestij hem de başarılı çalışmaların bir sonucudur" dedi. GAZİANTEP


 

Editör: TE Bilisim