Engelli vatandaşların sorun ve talepleri değerlendirme toplantısı Vali Mehmet Oduncu başkanlığında yapıldı.


OSMANİYE (AA) - Valilik Rahime Hatun toplantı salonunda düzenlenen toplantının açılışında konuşan Vali Oduncu, engelli vatandaşların topluma emanet olduğunu belirterek, devletin, sivil toplum kuruluşları ve halkın engelli vatandaşlara sahip çıkması gerektiğini söyledi.


Engelli vatandaşlara daha iyi hizmet götürmek için kamu kurumları ile sivil toplum örgütlerinin birlikte çalışmasının önemine değinen Oduncu, şunları kaydetti:


"Engelli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürmek için toplum ve devlet birlikteliğini sağlayabilirsek güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında, kamu görevlisi olarak bizler, Engelli Derneklerimizle birlikte bir ortak akıl çalışması yapacağız.” 


   Toplantıda, Vali Oduncu’nun talimatı doğrultusunda, engellilerin sorunlarının çözümü konusunda çalışacak Engelli Koordinasyon Kurulu oluşturuldu.


toplantıya, vali yardımcıları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, engelli dernekleri temsilcileri ve özel rehabilitasyon merkezleri temsilcileri katıldı.


(AA)

Editör: TE Bilisim