Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 2007 ÖSS’ye göre Kahramanmaraş ve Türkiye derecelerine giren öğrencileri makamında kabul ederek ödüllendirdi. Gençlerin başarısını heyecanla karşılayan Başkan Poyraz, Kahramanmaraş’ı bu şekilde bir başarı ile gündeme taşıdıkları için öğrencileri ve Özel Beyza Eğitim kurumları yöneticilerini tebrik etti.

Kahramanmaraş’ta sayısal puan türünde il birincisi olan Veli Çetinslan ve eşit ağırlıkta il beşincisi olan Faruk Narlı ile Özel Beyza Eğitim Kurumları yöneticilerini makamında kabul eden Başkan Poyraz, öğrencileri ödüllendirdi. Öğrenci ve okul yöneticileri ile bir süre sohbet eden Başkan Poyraz, eğitimle ilgili önemli mesajlar verdi. Poyraz konuşmasında eğitimin bir gönül işi olduğunu belirterek, özel okulların eğitimimize yaptığı katkının çok büyük olduğunu söyledi.

Özel Beyza Eğitim Kurumları’nın sadece öğretim merkezli çalışmadığını, Kahramanmaraş’ın sosyal kültürel ve çevre sorunları ile de yakından ilgilenerek Kahramanmaraş Belediyesi çalışmalarına da katkıda bulunduklarını dile getiren Belediye Başkanı Poyraz, geçtiğimiz dönemlerde gerçekleştirilen “Suyu ölçülü kullanma” kampanyasını Özel Beyza Eğitim Kurumlarıyla ortaklaşa gerçekleştirdiklerini örnek gösterdi.

Başarılı öğrenci ve okulları desteklemenin kendileri açısından gurur verici olduğunu vurgulayan Başkan Poyraz, bu tür okulların ve öğrencilerin artması gerektiğinin altını çizdi ve öğrencilere hediyeler verdi.


Editör: TE Bilisim