Kahramanmaraş Özel Rabia Arıkan İlköğretim Okulu Aile Birliği Yönetimi "Bizim için önemli olan paylaşmaktır" sloganıyla başlattığı "Eğitime Destek ve Duyarlılık" kampanyası çerçevesinde yaptığı çalışmalarla göz doldurdu.
Okullardan gelen yardım taleplerini değerlendiren yönetim, yıl içerisinde düzenleyecekleri faaliyetlerin çalışmalarına başladı.

Özel Rabia Arıkan İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Ayla Şenay yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

Kardeş Okul Projesi kapsamında 125'inci Yıl İlköğretim Okulu'nun okul forması, ayakkabı, çorap, kırtasiye, müzik araçları, spor aletleri, eğitim materyalleri taleplerini karşıladıklarını ifade eden Şenay, merkeze bağlı Cüceli Köyü İlköğretim Okulu'na da aynı yardımı yaptıklarını söyledi. Her ayın ilk çarşamba günü yaptıkları kermes ve kahvaltı programlarından elde edilen gelirlerle İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nun konferans salonu için klima, sinevizyon ve store perdesi ihtiyacını karşıladıklarını kaydetti.

Huzurevi ziyaretlerini de sürdürdüklerini ifade eden Şenay, Kız Yetiştirme Yurdu'na da desteklerinin devam ettiğini belirtti.

Özel günlerde de düzenledikleri faaliyetleri anlatan Şenay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ihtiyaç sahibi okullarda bulunan çocukları sevindireceklerini dile getirdi.

Okul Müdürü Ali Pehlivan da, Aile Birliği tarafından yapılan çalışmaların takdire değer olduğunu vurguladı. (Cihan)