Ankara-İstanbul yolunun 67. Kilometresinde ne var? Şimdiye kadar Türkiye’yi kimler yönetti?

Ergün Diler yeni çıkan romanı ile Türkiye’deki Gizli Devlet’in şifrelerini çözüyor.

Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler’in kaleme aldığı ve yakın dönemin karanlıkta kalmış birçok olayına ışık tutan Şato kitapseverlerle buluştu.

Ankara-İstanbul yolunun 67. Kilometresinde ne var? Özdemir Sabancı cinayeti kimler tarafından nasıl işlendi? Arkasındaki gizli örgüt kim?

Şimdiye kadar Türkiye’yi kimler yönetti?

“…Suikastlar, hükümetler, savaşlar, krizler, PKK, Hizbullah, ekonomik operasyonlar gibi binlerce gizli bilgi arasında süzülen 2 Numara boşluğa, “Kaosla yönet” sözünü bırakarak kendisini hediye ettiği turu eksi beşinci kattan sürdürmeye karar verdi. “Sırrımız gücümüzdür,” dedikten sonra önündeki dev hafızayla vedalaşıp arkasını döndü…”

MİT’i kimler yönlendirdi?

“…’11 Haziran 1944’ten beri Türkiye’yi biz yönetiyoruz. Adamlar zaten bizim dediğimizden dışarı çıkmıyorlar. Maaşlarını bile yıllarca biz verdik. Ama ilk kez aramız kan girdi’…”

Uluslararası istihbarat örgütlerininTürkiyeüzerindeki gizli planları neler?

Türkiye siyasi ve ekonomik hayatının en önemli gizli sırları neler?...

Bütün bu sorular ve daha fazlası Ergun Diler’in Şato kitabında yer alıyor. Şato sade bir dille ve bir solukta okunabilecek bir kurguyla gizli devletin şifrelerini birer birer gözümüzün önüne seriyor ve cesaretle, bir ülkenin kaderinin nasıl çizildiğini deşifre ediyor.

Derin devlet üzerine pek çokkitapyazıldı ama ŞATO gerçek derin devleti bulacağınız tek kitap. Şato tüm D&R mağazalarında.

AyrıcaFacebookgrubuna üye olunarak kitap ile ilgili tartışmalara katılabilirsiniz.