Kahramanmaraş Merkez Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan Zübeyde Hanım Ana Okulu’nun Okul-Aile birliği yönetiminin gerçekleştirdiği `Gıda Kermesi-Gözleme’ büyük ilgi gördü.

Zübeyde Hanım Anaokulu Okul-Aile Birliği başkanı Nazan Darandeli ve yönetim kurulunun aldıkları karar gereği geliri okul öncesi eğitime kullanmak amacıyla gerçekleştirdikleri`Gıda Kermesi-Gözleme’ şölenine öğrenci velileri de destek verdiler.

Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ahmet Sarıtürk, şube müdürleri Mustafa Zincirkıran, Hatice Görgülü, H.Hasan Kozan, Faruk Özger ve çok sayıda okul yöneticisinin gözleme kermesini ziyaretleri Zübeyde Hanım Anaokulunun yönetici ve personeline güç verdi.

Öğrencilerin anne ve ablaları da hazırladıkları gözleme malzemeleri, kurdukları ocak ve saç üzerinde yaptıkları gözlemeleriyle yiyenlerden tam puan alırken sattıkları gözlemelerle okul için bir gelir kaynağı oluşturdular.

Milli Eğitim Şube müdürü Mustafa Zincirkıran konu ile ilgili olarak şunları dedi:

‘Burada dayanışma ve paylaşma adına güzel bir birliktelik sağlanmış. Burada okul yönetimi, okul aile birliği ve velilerimiz yaptıkları bu tür etkinlik ve sosyal faaliyetlerle eğitim ve öğretim adına önemli katkıya vesile olacaktır. Ayrıca birlik ve beraberliğin daha da artması, elde edilen gelirin eğitim için kullanılması ve okulun tanıtımı açısından da önemi büyüktür. Bu nedenle emeği geçen herkesi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Zübeyde Hanım Anaokulunun Müdiresi Fatma Bodur ise tüm katılımcılara teşekkür ederek, desteklerinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Darandeli ise şunları söyledi: “Gözleme kermesimize her kesimden destek gelmiştir. Bu destek bizim çalışma şevkimizi artırmaktadır. Özellikle Özel Yeni Rekor İlköğretim Okulu, Kahramanmaraş Anaokulu, Senem Ayşe Anaokulu, Hoca Ahmet Yesevi Lisesi, 100. Yıl İlköğretim okulu, Gülen Çocuk Anaokulu, Beyza Eğitim kurumları, Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim okulu başta olmak üzere her kesimden ilgi gördük Elde edeceğimiz gelirle okulumuzun ihtiyaçları karşılanarak daha iyi bir eğitim imkânı sağlanacaktır.” (www.kanal46.com)