Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) 9. bahar şenlikleri başladı.

Kayseri yolu üzerindeki Avşar Yerleşkesi'nde düzenlenen etkinlikler kapsamında Rektör Prof. Dr. A. Nafi Baytorun Atatürk Anıtı'na çelenk koydu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Öğretim üyeleri, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan kortej, Atatürk Kültür Merkezi önüne kadar yürüdü. KSÜ Dans Topluluğu gösteri sundu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencileri gösteri maçı yaptı. Karşılaşmayı ise Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Süper Lig hakemi Bünyamin Gezer yönetti. Karşılaşmanın başlama vuruşunu ise Rektör Baytorun yaptı.

Gezer, ilk defa bir bayan futbol karşılaşması yönettiğini, KSÜ'nün bahar şenliklerinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Şenlikler kapsamında bu akşam akşam ünlü sanatçı Sertab Erener konser verecek. Şenlikler 14 Mayıs günü sona erecek..(www.kanal46.com)


YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...
Editör: TE Bilisim