Erasmus ve Öğretim Üyeleri Değişim Programı kapsamında Türkiye'ye gelen Macaristanlı akademisyenler, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kaygısız'ı ziyaret etti.


Macaristan Pannonia Üniversitesi'nden Prof. Dr. Andras Takacs ve Prof. Dr. Sandor Hoffmann, ziyarette, Prof. Dr. Kaygısız ile bir süre görüş alışverişinde bulundu.


Ziraat Fakültesinin laboratuvarlarında incelemelerde bulunan akademisyenler, fakültenin yaptığı önemli çalışmalardan ötürü öğretim üyelerine ve yöneticilere teşekkür etti.


Dekan Kaygısız ise  Öğretim Üyeleri Değişim Programı kapsamında gelen akademisyenlerin fakültenin eğitim kalitesinden etkilenmesinden mutluluk duyduklarını söyledi.


Ziraat Fakültesinin her geçen gün kendini geliştiren bir hikayesinin bulunduğunu anlatan Kaygısız, şunları kaydetti:


"Misafirleriniz laboratuvarlarınızdan ve eğitim kalitemizden etkilendiklerini, modern ve gelişmiş bir laboratuvara sahip bir üniversite olduğumuzu, öğrencilerimizin de oldukça kaliteli bir eğitim gördüklerini söylediler. Tabii bunları duymak çok güzel kendilerine teşekkür ediyorum. 'Bitki Biyolojisi ve Tarla Bitkileri' konusunda çalışan akademisyenlerimizin, bu anlamda fakültemize gelmelerini de önemli buluyorum."