Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Fatih Arıkan, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geçen günlerde atanan Tahsin Nas’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dedi.

Milletvekili Fatih Arıkan beraberinde Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Sezal ile birlikte Tahsin Nas’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılı ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gayet samimi bir ortamda geçen ziyarette, “Kahramanmaraş’ta öncelikli problemlerden birisinin eğitim olduğunu” vurgulayan Arıkan İl Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nas’a eğitim adına atılacak her pozitif davranışta destek vereceklerini belirterek, bu alanda kendisine güvendiklerini ve başarı beklediklerini ifade etti.

İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Sezal da Tahsin Nasa “hayırlı olsun” diyerek, kendilerini ilgilendiren bir konu olduğunda her zaman yardıma hazır olduklarını belirtti.

Tahsin Nas ise, ziyaretlerinden son derece memnun olduğu Milletvekili Fatih Arıkan ve İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Sezal’a geldiği günden bu yana yapmış olduğu yapacağı çalışmalar hakkında geniş bilgiler aktardı. (Kaynak: MEM-BASIN / www.kanal46.com)